Zákon NR SR č. 220/1996 Z. z. o reklame
Zákon NR SR o reklame s dôvodovou správou. Všeobecné požiadavky na reklamu. Združenia na ochranu etiky. Ochrana osobnosti a vlastníckych práv. Ochrana osôb vo veku do 18 rokov. Zákaz reklamy niektorých produktov. Šírenie reklamy. Dozor.