Některé tendence ve vývoji výstav a veletrhů - Pavlů, D.
Tendencie vo vývoji výstavníctva a veľtrhov z pohľadu vystavovateľov a návštevníkov podľa zisťovaní agentúry pre výskum efektívnosti výstav a veľtrhov AMASIA EXPO.