Výstavy a veľtrhy ako súčasť komunikačného mixu - Lipianska, Júlia
Výstavná politika ako súčasť propagačno-odbytovej politiky. Charakteristika hlavného posolstva výstavných a veľtrhových podujatí. Typické znaky výstav a veľtrhov a ich funkcie.