Biele zrkadlenie kvality. 2 Trendy vývoja mliekárenstva v zahraničí a u nás - Herian, K.
Vývojové trendy svetovej mliekarenskej politiky. Racionalizácia výroby mlieka vo svete a prispôsobovanie sa mliekarenského priemyslu novým trhovým podmienkam. V európskych krajinách sa vynára problém zladenia súčasného systému kvót s novými podmienkami po uplatnení dohovorov GATT. Prognóza vývoja európskeho trhu. Rozdiely v spotrebe mlieka vo vybraných štátoch EÚ. Propagácia výroby mliečnych výrobkov.