Keby sa viac stavalo... - Fábry, Š.
Modernizácia a vývoj drevárskeho a nábytkárskeho priemyslu. Nové technológie. Zmeny v pracovných postupoch. Licencie a skúšobníctvo. Výskumno-vývojová základňa. Perspektívy odvetvia. Vývoj vybratých ukazovateľov v drevárskom a nábytkárskom priemysle.