Marketing informačních zdrojů na Internetu - Veselý, V.
Zo štúdie Ústavu informatiky a VÚT v Brne zameranej na externé informačné zdroje využiteľné aj pre potreby marketingu. Získané informácie budú vystavené v počítačovej sieti Internet ako súčasť Virtuálneho informačného parku (VIP).