Nežiaduci - žiaduci protivníci - Bodnár, P.
Prezident akciovej spoločnosti ISTROENERGO Levice o kladoch a záporoch odčlenenia sa spoločníkov od pôvodnej firmy. Etickosť takto vznikajúcej konkurencie. Šance a riziká pre nové firmy. Dôsledky pre tradičné firmy. Alternatívne riešenia potrieb zákazníkov.