Občan a sociálna politika - Tkáč, V.
Štátny tajomník Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR V. Tkáč odpovedá na okruh otázok zameraných na sociálnu politiku štátu. Sociálne zabezpečenie občanov v SR v kontexte so zabezpečením v Európe. Porovnanie osvedčených prvkov a nových ponovembrových zákonov sociálneho zabezpečenia. Sociálna odkázanosť detí. Dôchodkové zapezpečenie. Formy sociálnej pomoci zdravotne postihnutým občanom.