Vývoj obyvateľstva v Slovenskej republike. 4 - Tirpák, M.
Údaje o prírastku a štruktúre obyvateľstva Slovenskej republiky. Celkový vývoj prírastku obyvateľstva. Obyvateľstvo SR podľa základných vekových skupín. Stav obyvateľstva SR k 31. decembru 1995 bol 5 367,8 tisíc obyvateľov.