K problematike postavenia žien na Slovensku - Havelková, E.
Mapovanie problémov postavenia žien v spoločnosti, ktoré uskutočnil Koordinačný výbor pre problematiku žien v spolupráci s Výskumným ústavom práce, sociálnych vecí a rodiny. Riešenie problémov postavenia žien v rámci expertných pracovných skupín Koordinačného výboru pre problematiku žien.