Ekonomika v demokracii - demokracia v ekonomike - Mosný, R.Y
Diskusné príspevky z XX. jubilejného riadneho zasadania HNClubu, ktorého ústrednou témou bola: Ekonomika v demokracii - demokracia v ekonomike. Prezident Pivovaru Šariš R. Y. Mosný o boji proti nedostatku prostriedkov. Ľ. Valach o dôležitej úlohe ľudského faktora v Sevise Žilina. J. Holčík o priemyselnej politike na Slovensku. J. Majský o radikalizácii medzinárodných trhov.