Spoločnosť mysliacich ľudí nemožno riadiť ani plánovať - je stvorená pre slobodnú spoluprácu - Suďa, P.
Október 1996 Bratislava - prezentácia slovenského prekladu publikácie "Hayek a jeho prínos k politickému a ekonomickému mysleniu dneška" (E. Butler - autor originálu). Najslávnejší spor v dejinách ekonómie - Hayek versus Keynes. Prínosy Hayeka do politickej vedy - organizácia a spolunažívanie v spoločnosti bez závislosti na príkazoch z centra. Hayekove názory na infláciu, na totalitné systémy - kritika týchto systémov, odsúdenie socializmu.