Hodnotenie manažérov - Seifert, I.
Problémy hodnotenia pracovníkov. Metodické skúsenosti z praxe. Porovnávanie celkových výsledkov hodnotenia jednotlivých kategórií pracovníkov a jednotlivých úsekov a úrovní riadenia. Rozpätie hodnotiacej škály. Formulár hodnotenia. Výsledky hodnotenia.