Kariéra s HN - Novotný, M.
Z obsahu prílohy: Poručík, z vás niečo bude! - Každé personálne rozhodnutie predstavuje pre podnik miliónovú investíciu. Úloha poradcu pri vyhľadávaní a výbere pracovníkov. Ako postupovať pri hodnotení pracovníkov. Metódy vhodné pre malé podniky. Podanie informácie o výsledkoch. Stáže v britských podnikoch.