Kariéra s HN - Bachárová, Gabriela
Z obsahu prílohy: Quo vadis slovenský manažment? Ozveny Manažérskeho fóra '96. Psychológia ekonomického správania. Aj na víťazstvo existuje recept. Centrum pre budovanie kariéry pri Slovenskej akademickej informačnej agentúre (SAIA). Identifikácia a analýza tréningových potrieb.