Perspektivy i úskalí Informační systém personálního řízení - Mika, František
Význam zavádzania informačného systému personálneho riadenia (riadenie ľudských zdrojov - Human Resource Management). Tri fázy zavádzania informačného systému: 1. inštalácia zodpovedajúceho softwaru, 2. vytvorenie a naplnenie kmeňových informácií, 3. vytvorenie podmienok na pravidelné získavanie a spracovanie priebežných informácií. Riziká zavádzania tohto systému. Skúsenosti z domova a zahraničia.