Riziko v podnikaní: áno či nie? - Čunderlík, Dušan
Potreba informácií, ktoré upozornia na prípadné kritické situácie pri príprave a realizácii podnikateľských zámerov. Podnikateľské riziko a výkon manažmentu. Charakter neistoty pri manažérskom rozhodovaní. Zvyšovanie istoty. Rizikový manažment.