Vyhrává rychlost Globalizace a lidské zdroje - Kazdová, Alena
AMROP International - medzinárodná poradenská spoločnosť - ponúka medzinárodné služby v oblasti "executive search". Úloha personálneho manažéra a väzby ľudských zdrojov na stratégiu a obchodné ciele firmy. Globalizácia a trh s ľudskými zdrojmi. Manažér a jeho schopnosť pracovať na rôznych miestach sveta. Etické princípy pri práci spoločnosti AMROP. Manažér 21. storočia.