Problémy trhu práce v SR pri smerovaní do EÚ. 1 - Kosorín, František
Hlavné problémy trhu práce na Slovensku a ich širšie súvislosti. Hrozba nezamestnanosti. Príčiny nezamestnanosti. Činitele ovplyvňujúce narastanie podielu dlhodobej nedobrovoľnej nezamestnanosti.