Problémy trhu práce v SR pri smerovaní do EÚ. 2 - Kosorín, František
Postupy hospodársko-politických opatrení na dosiahnutie zlepšenia úrovne inovácie a adaptability firiem a práce. Opatrenia na riešenie dlhodobej nezamestnanosti. Ponuka práce a dopyt. Kolobeh práce a vzdelávania.