Zasadnutie APEC v plnom prúde - Janoška, J.
Otvorenie štvordňového vrcholného stretnutia Ázijsko-pacifického ekonomického fóra (APEC) vo filipínskej Manile 22. 11. 1996. Tzv. Manilský akčný plán - urýchlenie realizácie plánu liberalizácie v obchode a investíciach a zintenzívnenie technickej a hospodárskej spolupráce v rámci tohto regiónu.