Zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania. 1 - Giller, Pavol
Úvodný článok zo seriálu článkov komentujúcich a oboznamujúcich verejnosť s podstatou jednotlivých predpisov týkajúcich sa vzájomnej previazanosti medzi zákonom o Štátnom fonde rozvoja bývania (č.124/1996 Z.z.), nariadením vlády a vykonávacou vyhláškou. Cieľ vytvorenia fondu bývania. Podmienky poskytnutia podpory.