Zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania. 2 - Giller, Pavol
Výklad zákona č.124/1996 Z.z. o Štátnom fonde rozvoja bývania. Vysvetlenie jednotlivých relatívne samostatných problémových okruhov vo vzájomnej previazanosti medzi zákonom, nariadením vlády a vykonávacou vyhláškou.