Zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania. 4 - Giller, Pavol
Výklad zákona o Štátnom fonde rozvoja bývania (č.124/1996 Z.z.). Podmienky na zaradenie žiadosti do programu rozvoja bývania. Ostatné podmienky, ktoré sa musia dodržať pri uskutočňovaní stavby.