Zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania. 5 - Giller, Pavol
Výklad zákona o Štátnom fonde rozvoja bývania (č.124/1996 Z.z.) a s ním súvisiacich predpisov. Formy a druhy podpory, ktoré možno poskytnúť z fondu bývania. Výška jednotlivých foriem druhov podpôr. Výška poskytnutého úveru.