Počet živnostníkov v minulom roku klesal - Tokárová, L.
Problémy malých a stredných podnikateľov na Slovensku so získavaním finančných prostriedkov na rozvoj súkromného podnikania a so stále sa meniacou legislatívou. Podnikatelia v makroekonomických číslach. Legislatíva a podnikatelia. Vývoj počtu živnostníkov v SR. Štruktúra živností. Štátna podpora malého a stredného podnikania.