Zásady návrhu zákona o Slovenskej živnostenskej komore. 1 - Melicher, J.
Zásady zákona NR SR o Slovenskej živnostenskej komore (SŽK) a o zmene a doplnení živnostenského zákona. Krajské zložky komory. Členstvo v komore. Pôsobnosť komory. Orgány komory a jej vnútorné členenie. Evidencia členov komory.