Neziskové organizácie. 1 - Benčo, Ján
Vznik neziskových organizácií v súvislosti s rozvojom dobrovoľníckeho (tretieho) sektora. Niektoré odpovede na otázky týkajúce sa tejto problematiky. Charakter neziskových organizácií, ich zriaďovanie, koncipovanie a ich riadiace orgány. Analýza problému neziskových organizácií a ekonomickej teórie v trhových podmienkach. Podstata neziskových organizácií ich postavenie a poslanie v ekonomike štátu.