Samsung - největší jihokorejský chaebol - Petrová, H.
Významné postavenie koncernov nazývaných chaeboly v juhokórejskej ekonomike. Logo firmy Samsung. Činnosť firmy od svojich začiatkov. Vedenie skupiny Samsung. Stratégia firmy. Organizačné členenie skupiny Samsung.