Finefekt Príloha Hospodárskych novín - Kučera, J.
Z obsahu prílohy: Časová postupnosť je dôležitá. Odkladané bremeno riešenia rezerv a oprávok. Škála uplatnenia stavebného sporenia. Ďalší rozmer pôsobnosti Poľnobanky. Nielen prezentačný britský týždeň Slovnaftu. Reštrukturalizačné "manévrovanie". Opatrenie Národnej banky Slovenska o devízovej pozícii bánk na menové účely. Štát a hypotekárne bankovníctvo (Rozšírenie možností na získanie či rekonštrukciu nielen bytov a domov).