Súčasný vývoj v pokladničnom plnení štátneho rozpočtu Príloha Hospodárskych novín
Zásadné zmeny v príjmoch a vo výdavkoch štátneho rozpočtu na úrovni augusta 1995/1996. Štruktúra daní z príjmov a zisku. Štruktúra a vývoj nepriamych daní. Príjmy ŠR zo správnych poplatkov a odvodov. Výdavky na bežné výdavky a na verejnú spotrebu v jednotlivých odvetviach.