Aj raj má svoje pravidlá - Žídek, Karel
Najčastejšie formy podnikania v "daňovo výhodných" krajinách. Niektoré možnosti a najobvyklejšie druhy zakladaných spoločností. Obchodná spoločnosť. Holdingová spoločnosť. Rejdárska spoločnosť. Investičná spoločnosť - fond. Poisťovacia spoločnosť. Banka - spoločnosť s bankovou licenciou. Tienisté stránky založenia podnikateľského subjektu v krajinách s nízkym zdanením. Možné problémy.