Desaťpercentná sadzba dane a príjem do 3000 korún - Piršelová, Dagmar
Konkrétne prípady zdaňovania príjmov fyzických osôb, na ktoré platí desaťpercentná sadzba. Zdanenie príjmov za príspevky do novín, časopisu, rozhlasu alebo televízie. Zdanenie príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov vo výške 10 perc.