Podkapitalizácia a daňové zákony - Pompura, Ladislav
Vlastné a cudzie zdroje, ktoré ovplyvňujú výšku a spôsob výpočtu daňovej povinnosti podnikateľského subjektu. Podkapitalizácia vo vzťahu k jednotlivým článkom zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Podkapitalizovanie v našich daňových predpisoch.