Pomerná časť DPH na vstupe, jej rozdelenie a zaúčtovanie - Dóša, J.
Diskusia k Opatreniu Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 62/872/1996 o spôsobe zahrnutia DPH do základu dane z príjmu. Spôsob a účel výpočtu. Praktický postup pri rozdelení a zaúčtovaní dane.