Fond národného majetku SR bilancuje. 1
Majetok Fondu národného majetku. Preberanie privatizačných projektov.Rozhodovanie o privatizácii. Realizácia rozhodnutí o privatizácii a rozhodnutí o naložení s majetkom Fondu. Zakladanie akciových spoločností. Priamy predaj podnikov a akcií.