Fond národného majetku SR bilancuje. 2
Bilancia činnosti Fondu národného majetku SR za rok 1995. Obchodné verejné súťaže. Predaj prostredníctvom verejného trhu cenných papierov. Uspokojenie reštitučných nárokov oprávnených osôb. Bezodplatné prevody. Dlhopisy Fondu.