Bankovní krize ve světě
Pokračovanie článku z č. 20/1996 - Bankovní sektor v období ekonomické transformace. Príčiny krízových javov v bankovej sfére rozvinutých trhových ekonomík. Vybrané príklady bankových kríz a skúseností s ich riešením vo Francúzsku, Fínsku, Švédsku, Nórsku, Japonsku, Mexiku, Španielsku, Maďarsku, USA.