Úloha slovenskej záručnej banky pri podpore podnikania Príloha Hospodárskych novín - Schmögnerová, Brigita
Kritické poznámky poslankyne NR SR Brigity Schmögnerovej ku Správe o činnosti Slovenskej záručnej banky (SZB). Stanovisko generálnej riaditeľky SZB Gabriely Sedlákovej.