Správa o menovom vývoji v SR za 1. polrok 1996. 3
Vývoj úverových aktivít. Časové štrukturovanie úverov v mld. Sk a podiel v perc. za január - jún 1996. Vývoj úrokovej miery. Základná charakteristika vývoja úrokovej miery z úverov a vkladov (1995 - 1996). Vývoj peňažného trhu. Obchodovanie na kapitálovom trhu. Medzibankový devízový trh. Rozvoj bankového sektora. Podnikanie bánk.