Dlhopisy majú na slovenskom kapitálovom trhu predpoklady ďalšieho rozvoja - Kukliš, V.
Obchodovanie s dlhopismi tvorí značnú časť obchodov na kapitálovom trhu. Rizikovosť dlhopisov. Výnos z investovania do dlhopisov. Technika výnosovej krivky. Typy dlhopisov. Vývoj emisií dlhopisov na kapitálovom trhu v SR. Výhody dlhopisov.