Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Burza cenných papierov v Bratislave. RM-Systém Slovakia. Stredisko cenných papierov SR Bratislava, a.s. Investičné podvody sa začali objavovať už aj na Slovensku. Za päť rokov nové poisťovne v SR získali vyše pätiny trhu. Komodity na svetových trhoch.