Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Po takmer polstoročnej existencii sa Hydrostav pustil aj do výstavby ciest. Burza cenných papierov v Bratislave. RM-Systém Slovakia. Stredisko cenných papierov SR Bratislava, a.s. Česká národná banka navrhuje fúziu Českej sporiteľne a ČSOB. Ceny ruských akcií po personálnej zmene v blízkosti prezidenta Jeľcina rastú. Komodity na svetových trhoch.