Investičná správa o Slovnafte, a.s. Bratislava - Holzmann, Radoslav
Základná charakteristika podniku Slovnaft, a.s. Bratislava. Hospodárske výsledky. Výrobný program. Postavenie na trhu. Investičné programy. Personálna politika. Stratégia spoločnosti.