Investičná správa poskytuje základné informácie o emitentovi - Holzmann, Radoslav
Základná funkcia investičnej správy - kumulovať relevantné informácie o príslušnom emitentovi. Podkladový materiál pri investičnom rozhodovaní. Skladá sa zo štyroch častí: 1. základná charakteristika spoločnosti, 2. finančné ukazovatele, 3. podrobnejší popis činnosti podniku, 4. zhodnotenie aktuálneho vývoja ceny akcií emitenta.