Investičný stupeň Capital Partners Rating vyjadruje bonitu analyzovanej spoločnosti - Lukáč, J.
Pojem a história ratingu. Capital Partners Rating (CPR) - investičný rating, vyjadruje bonitu analyzovanej spoločnosti. Spoločnosť Capital Partners Consulting, s.r.o. Bratislava pripravuje CPR pre väčšinu najlikvidnejších slovenských cenných papierov. Vnútorná štruktúra CPR. Krátkodobé investičné odporučenia (STIR - Short Term Investment Recommendation) - nehodnotia celkovú bonitu, ale sledujú momentálny obchodný potenciál kúpy, predaja, či vlastníctva účastín predmetnej verejnej emisie.