Na burze bol október druhý najúspešnejší mesiac roka Príloha Hospodárskych novín - Dlugopolská, O.
Zhodnotenie októbra 1996 na trhu Burzy cenných papierov v Bratislave (BCPB). Kótované a nekótované akcie. Vývoj obchodovania s dlhopismi. Celkový objem obchodov na BCPB. Vývoj obchodovania na BCPB za 12 mesiacov. Vývoj obchodovania a SDX a SAX v októbri 1996. Nové cenné papiere prijaté na obchodovanie a iné zmeny.