Napriek pasívnej obchodnej bilancii devízové rezervy NBS vzrástli Príloha Hospodárskych novín
Ukazovatele charakteristické pre vývoj hospodárstva SR v auguste 1996. Vývoj vybratých makroekonomických ukazovateľov SR. Prehľad vývoja vybratých akciových indexov. Prehľad vybratých najobchodovanejších akcií v septembri 1996.