Slovenskí dealeri o slovenskom brokerovi - Pintér, M.
Začiatok činnosti prvej brokerskej spoločnosti na peňažnom trhu SR. Money Market Broker Bratislava (MMB), známy svojím pôsobením na rakúskom a českom trhu, sa koncom decembra 1996 etabluje na slovenskom medzibankovom trhu.