Chronickým problémom "višegrádskej štvorky" obchodná bilancia - Janoška, J.
Transformujúce sa ekonomiky strednej a východnej Európy v treťom štvrťroku 1996 podľa japonských odborníkov z Nomura Research Institute v Londýne. Kľúčové ekonomické ukazovatele jednotlivých ekonomík.